Voedingspraktijk Lekker in je Life
Gezond in balans. In je lijf, in je leven.

Wie ik ben
Ik ben Olivia. Ik ben voedingsdeskundige, voedingsconsulent en moeder van 4 kinderen. Ik heb altijd een passie gehad voor gezonde voeding en bewegen en heb zelf een masteropleiding (MSc) gevolgd op het gebied van Public Health Nutrition, een wetenschappelijke opleiding. Hoewel ik bij deze opleiding geleerd heb wat gezond en ongezond is voor de maatschappij, wilde ik iets doen waarbij ik mensen persoonlijk advies kon geven op het gebied van gezonde voeding. Ik kwam snel terecht bij de opleiding tot gewichtsconsulent en heb een erkende opleiding gevolgd bij de LOI. Ik ben ook aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Naast de basisopleiding heb ik ook een specialisatie gevolgd voor emotie-eten.


Ik ben altijd iemand die graag mensen helpt en breng graag mijn passie voor gezond eten en bewegen over aan anderen. Mijn doel is om mensen te helpen met afvallen en gezond te leren leven volgens de Schijf van Vijf en de Richtlijnen Goede Voeding. Ik wil mensen leren hoe makkelijk het kan zijn om, door kleine aanpassingen, gezonder te gaan eten en te genieten van lekker eten op feestjes en tijdens de feestdagen. Ik ben iemand die niet oordeelt als iemand denkt dat ze “verkeerd” eet en zal altijd een luisterend oor zijn door de makkelijk, en mogelijke moeilijke, perioden die iemand kan meemaken bij het afvallen. Ik zal je ondersteunen en laten zien dat je aan mij een vriendelijk, vertrouwelijke en deskundig persoon hebt. Ik ben begripvol en tegelijk eerlijk als ik zie dat het fout gaat. Bovendien ben ik ook iemand die zelf houd van gezond eten en koken, en regelmatig sporten. Zoals ze in het Engels zeggen: "I practice what I preach"!


Ik ben geboren in Argentinië en heb op veel plekken in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa gewoond. Nadat ik mijn man heb ontmoet in London besloot ik naar Nederland te verhuizen. Ik woon hier nu meer dan 16 jaar. Daardoor spreek ik, in aanvulling op Nederlands, ook Engels, Spaans en Italiaans. Ik ben ook bekend met verschillende soorten keukens en eetgewoontes.